Wash the eggplant, cut into medium-sized pieces, add salt and leave for 20 minutes to remove the bitterness. Wash the tomatoes and cut into slices. Peel, wash and finely chop the onion. Peel and chop the garlic.
Баклажан помойте, нарежьте брусочками среднего размера, посолите и оставьте на 20 минут чтоб вышла горечь. Помидоры помойте и нарежьте ломтиками. Лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Чеснок очистите и измельчите.
Squeeze out excess liquid from the eggplants and fry in a preheated frying pan with vegetable oil until golden brown.
Отожмите баклажаны от лишней жидкости и обжарьте на разогретой сковороде с растительным маслом до золотистого цвета.
Add onion and garlic to the fried eggplants, fry for 5 minutes, stirring, then add chopped tomatoes, salt and pepper.
К обжаренным баклажанам добавьте лук и чеснок, обжарьте в течение 5 минут помешивая, затем добавьте нарезанные помидоры, посолите и поперчите.
In a separate bowl, mix the eggs until smooth, lightly salt and pepper them and pour this mixture over the fried vegetables. Cook the scrambled eggs over medium heat with the lid closed for 5 minutes. Sprinkle with fresh herbs before serving.
В отдельной миске перемешайте яйца до однородности, слегка посолив и поперчив их и залейте этой массой обжаренные овощи. Готовьте яичницу на среднем огне под закрытой крышкой в течение 5 минут. Перед подачей посыпьте свежей зеленью.
Serve the scrambled eggs with warm toast lightly rubbed with garlic.
Подайте яичницу с теплыми тостами, слегка натертыми чесноком.