Clean the liver from films, veins and cut into pieces. Wash the onion and greens and chop finely. Prepare dishes and foods according to the list.
Печень очистите от пленок, жилок и нарежьте кусочками. Лук и зелень промойте и мелко нарежьте. Подготовьте посуду и продукты по списку.
Place the prepared liver in a frying pan, fill it with water. Place the frying pan over moderate heat and cook the offal until tender, 15 minutes. During cooking, do not forget to skim off any foam that has formed.
Выложите подготовленную печень в сковороду, залейте ее водой. Поставьте сковороду на умеренный огонь и варите субпродукт до готовности 15 минут. Во время варки не забудьте снять образовавшуюся пену.
Add sour cream. Salt and add pepper to taste. Simmer covered for 5 minutes. Add chopped onion to the pan and cook for another 2 minutes.
Добавьте сметану. Посолите и добавьте перец по вкусу. Тушите под крышкой 5 минут. Выложите в сковороду нарезанный лук и готовьте еще 2 минуты.
Place the side dish you have prepared on portioned plates, place the chicken liver next to the side dish and, garnish with herbs, serve.
По порционным тарелкам разложите подготовленный вами гарнир, рядом с гарниром положите куриную печень и, украсив зеленью, подайте к столу.