Thaw the puff pastry. Peel the onion, wash it and cut it into small cubes. Chop the pickled cucumbers thinly and grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven.
Разморозьте слоеное тесто. Лук очистите, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Соленые огурцы тонко нашинкуйте, а сыр натрите на крупной терке. Духовку нагрейте.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion until soft, add the minced meat and fry occasionally, stirring for 8 minutes.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук до мягкости, добавьте фарш и обжаривайте периодически, помешивая в течение 8 минут.
On a sprinkled table, roll out the dough into a layer and cut into small squares. Grease each square with ketchup.
На присыпанном столе раскатайте тесто в пласт и нарежьте на небольшие квадраты. Каждый квадрат смажьте кетчупом.
Place some minced meat in the middle of each piece, sliced cucumbers and a little grated cheese on top. On each square, fold the corners up, pinching them slightly.
В середину каждой заготовки уложите немного фарша, сверху положите нарезанные огурцы и немного тертого сыра. На каждом квадрате загните углы к верху, слегка защепив их.
Line a baking tray with baking paper, place the pies on it and brush each one with beaten egg. Bake in a preheated oven at 180 degrees for 35 minutes. Serve the pies hot.
Противень застелите бумагой для выпечки, уложите на него пирожки и смажьте каждый взбитым яйцом. Запекайте в нагретой духовке до 180 градусов в течение 35 минут. Подавайте пирожки горячими.
Prepare the filling from minced beef, adding fresh herbs.
Приготовьте начинку из рубленого говяжьего мяса, добавив свежую зелень.