If using frozen shrimp, remove them from the freezer in advance. Clean the shrimp, remove the heads and tails, remove the guts and rinse. Cut the cheese into small pieces or grate it, pass the garlic through a press.
Если используйте замороженные креветки, достаньте их заранее из морозилки. Очистите креветки, удалите головы и хвостики, извлеките кишки и промойте. Сыр нарежьте на мелкие кусочки или натрите на терке, чеснок пропустите через пресс.
Melt the butter in a frying pan, add olive oil and heat it up. Add shrimp and fry for 2-3 minutes on each side. Add the garlic to the shrimp, then the cream and simmer until the liquid begins to evaporate.
В сковороде растопите сливочное масло, туда же влейте оливковое, разогрейте. Выложите креветки и обжаривайте по 2-3 минуты с каждой стороны. Добавьте к креветкам чеснок, затем сливки и тушите, пока жидкость не начнет выпариваться.
Place the chopped cheese in the pan and stir. Season with salt and pepper and add your favorite herbs if desired. Cook over low heat until the cheese is completely softened, then remove from heat.
Выложите в сковороду нарезанный сыр, перемешайте. Посолите, поперчите, по желанию добавьте любимую зелень. Готовьте на маленьком огне до полного размягчения сыра, после чего снимите с огня.
The finished snack can be served either hot or chilled. Place into plates in portions and garnish with a leaf of fresh parsley. Or serve with a side dish such as pasta or rice.
Готовую закуску можно подавать, как в горячем, так и в охлажденном виде. Разложите по тарелкам порционно и украсьте листиком свежей петрушки. Либо подавайте вместе с гарниром, например, макаронами или рисом.