Prepare the necessary ingredients. Rinse the chicken fillet under running cold water and dry with a paper towel, remove the milk and butter from the refrigerator to warm to room temperature.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Куриное филе промойте проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем, молоко и сливочное масло вытащите из холодильника, чтобы они нагрелись до комнатной температуры.
Cut the chicken fillet into small pieces and pass through a meat grinder. Combine minced meat, egg, softened butter, milk, salt, pepper and coriander. Mix the minced meat thoroughly until smooth.
Нарежьте куриное филе небольшими кусочками и пропустите через мясорубку. Соедините фарш, яйцо, размягченное сливочное масло, молоко, соль, перец и кориандр. Тщательно перемешайте фарш до однородности.
Form the sausages; to do this, take cling film, place the required amount of minced meat on it and tightly roll the minced meat into a roll, securing the edges of the film with thread or tying it in a knot. Follow these steps with all the mince to form sausages.
Сформируйте сосиски, для этого возьмите пищевую пленку, выложите на нее необходимое количество фарша и плотно сверните фарш рулетом, закрепив края пленки ниткой или завязав узлом. Проделайте эти шаги со всем фаршем, формируя сосиски.
To boil homemade chicken sausages, boil water in a saucepan, place the sausages in it and cook them over moderate heat for 15 minutes until cooked.
Для отваривания домашних куриных сосисок вскипятите в кастрюле воду, выложите в нее сосиски и варите их на умеренном огне в течение 15 минут до готовности.
Serve the diet chicken sausages hot, topped with creamy garlic sauce and a side dish of rice or mashed potatoes.
Диетические куриные сосиски подавайте в горячими, дополнив их сливочно-чесночным соусом и гарниром из риса или картофельного пюре.