Prepare the dishes. Rinse the liver well and remove films, and then cut into pieces. Sort the grains and wash them in several waters. Peel and rinse the vegetables. Finely chop the onion and grate the carrots on a grater with large blades. Cut the tomato into cubes.
Подготовьте посуду. Печень хорошо промойте и очистите от пленок, а затем нарежьте кусочками. Крупу переберите и помойте в нескольких водах. Овощи очистите и промойте. Лук мелко нашинкуйте, морковь натрите на терке с крупными лезвиями. Помидор нарежьте кубиком.
Place the buckwheat in a saucepan, add water, add salt and cook until half cooked for 7 minutes. Remove from heat. Heat the oil in a frying pan and fry the onions and carrots until slightly golden brown. Place the vegetables in a saucepan with buckwheat.
Выложите гречку в кастрюлю, залейте водой, подсолите и варите до полуготовности 7 минут. Снимите с огня. Разогрейте в сковороде масло и обжарьте лук с морковью до слегка золотистого оттенка. Выложите овощи в кастрюлю с гречкой.
In the same frying pan, fry the liver until cooked for 5 minutes. Place the finished liver into a saucepan. Add tomato. Stir, salt and pepper to taste. Cover with a lid and cook for 15 minutes.
На той же сковороде обжарьте печень до готовности 5 минут. Переложите готовую печенку в кастрюлю. Добавьте помидор. Перемешайте, посолите и поперчите по вкусу. Накройте крышкой и готовьте 15 минут.
Place the aromatic buckwheat pilaf among portioned plates and, garnish with herbs, serve.
Разложите ароматный гречневый плов по порционным тарелкам и, украсив зеленью, подайте к столу.