Separate the whites from the yolks, beat the yolks thoroughly until light in color. Beat the whites separately until stiff.
Белки от желтков отделите, желтки тщательно взбейте до светлого цвета. Белки взбейте отдельно до пиков.
Add sugar to the yolks and beat thoroughly. Sift the flour separately several times.
К желткам всыпьте сахар, тщательно взбейте. Муку отдельно просейте несколько раз.
In a separate bowl, mix flour and cream. Add the yolks beaten with sugar and the whites separately. Add vanillin, add a tablespoon of oil. Mix everything until smooth, leave for 15-20 minutes.
В отдельной посуде смешайте муку со сливками. Добавьте взбитые с сахаром желтки и отдельно белки. Всыпьте ванилин, добавьте столовую ложку масла. Все смешайте до однородности, оставьте на 15-20 минут.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pancakes over medium heat on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Жарьте блинчики на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки.
Serve pancakes warm. If desired, fill them with curd filling.
Подавайте блинчики теплыми. По желанию, наполните их творожной начинкой.