Sift the flour several times.
Просейте муку несколько раз.
Pour the sifted flour into a deep bowl. Add salt, sugar, baking powder, vanilla sugar. Mix the dry mixture well. Pour in the milk, beat the dough until smooth, leave for 25-30 minutes.
В глубокую миску всыпьте просеянную муку. Добавьте соль, сахар, разрыхлитель, ванильный сахар. Хорошо перемешайте сухую смесь. Влейте молоко, взбейте тесто до однородности, оставьте на 25-30 минут.
Pour 2 tablespoons of vegetable oil into the dough. Heat a frying pan and grease with oil. Fry the pancakes on both sides until golden brown.
Влейте в тесто 2 столовых ложки растительного масла. Разогрейте сковороду и смажьте маслом. Жарьте блинчики с двух сторон до золотистого цвета.
Serve the pancakes warm with caramel or maple syrup.
Подавайте блинчики теплыми с карамельным или клиновым сиропом.