Rinse all vegetables. Divide the cabbage into inflorescences, cut the beans into short strips, peel the carrots and cut into slices. Melt the butter.
Все овощи промойте. Капусту разделите на соцветия, фасоль нарежьте не длинными полосками, морковь очистите и нарежьте ломтиками. Масло растопите.
In a saucepan of boiling, salted water, boil the vegetables one at a time. First, boil the carrots for 10 minutes, add the cabbage, and after a few minutes the beans. A couple of minutes before the vegetables are ready, add the peas.
В кастрюлю с кипящей, подсоленной водой отваривайте овощи поочередно. Вначале отварите морковь в течение 10 минут, добавьте капусту, а через несколько минут фасоль. За пару минут до готовности овощей добавьте горошек.
Drain the vegetables in a colander and let all the liquid drain. Serve the dish hot, topped with melted butter.
Овощи откиньте на дуршлаг и дайте стечь всей жидкости. Подавайте блюдо горячим, полив растопленным сливочным маслом.
For a side dish of boiled vegetables, serve a sauce based on classic yogurt with garlic, balsamic vinegar, lemon juice and cilantro.
К гарниру из отварных овощей подайте соус на основе классического йогурта с чесноком, бальзамическим уксусом, лимонным соком и кинзой.