Wash the onion feathers, dry and finely chop. Peel the potatoes, wash and grate on a coarse grater. Cut the sausage into thin strips.
Перья лука промойте, обсушите и мелко нарежьте. Картофель очистите, помойте и натрите на крупной терке. Колбасу нарежьте тонкой соломкой.
In a deep bowl, thoroughly mix the grated potatoes with the egg, grated cheese and chopped sausage and onion. Season with salt and pepper.
В глубокой миске тщательно перемешайте натертый картофель с яйцом, натертым сыром и нарезанными колбасой и луком. Посолите и поперчите.
Spread the resulting mixture in small portions onto each slice of bread.
Полученную массу намажьте небольшими порциями на каждый ломтик хлеба.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the sandwiches over low heat, first with the filling down for 6-7 minutes, then turn over and continue frying for about 2 minutes. Serve sandwiches hot.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте бутерброды на минимальном огне, вначале начинкой вниз в течение 6-7 минут, затем переверните и продолжайте обжаривать еще около 2 минут. Подавайте бутерброды горячими.
You can add tomatoes to the filling for juiciness.
В начинку для сочности можно добавить помидоры.