Fry the pancakes according to your preference. Defrost the champignons and chop finely. Peel the onion and chop it. Boil the rice in salted water.
Пожарьте блины по вашему предпочтению. Разморозьте шампиньоны, мелко нарежьте. Лук очистите, измельчите. Отварите рис в подсоленной воде.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add onion and spices, fry until golden over medium heat. Add champignons, simmer for 3-5 minutes. Add rice and mix.
Разогрейте сковородку, влейте растительное масло. Всыпьте лук и специи, обжарьте до золотистости на среднем огне. Добавьте шампиньоны, тушите в течение 3-5 минут. Всыпьте рис, смешайте.
Place the filling of rice and champignons into the prepared pancakes, wrap them with a tube or envelope.
В готовые блинчики выложите начинку из риса и шампиньонов, заверните трубочкой или конвертиком.
Serve the pancakes warm with sour cream and herbs.
Подавайте блинчики теплыми со сметаной и зеленью.