Wash the liver, peel off the films and cut into large, equal pieces, cut the lard into medium slices. Place everything in a bowl, cover and refrigerate for 12 hours. Light the coals in the grill.
Промойте печень, очистите от пленок и нарежьте крупными, одинаковыми кусками, сало нарежьте средними ломтиками. Сложите все в миску, накройте и поставьте в холодильник на 12 часов. Разожгите угли в мангале.
Mix salt, pepper, paprika and coriander in a plate.
Смешайте в тарелке соль, перец, паприку и кориандр.
Place the liver pieces alternately with lard on skewers and place on the grill. Sprinkle well with the mixed spices.
Наденьте кусочки печени поочередно с салом на шампура и выложите на мангал. Хорошо посыпьте смешанными специями.
Fry the liver shish kebab on coals for 10 minutes. Serve hot.
Обжаривайте печеночный шашлык на углях в течение 10 минут. Подавайте горячим.
To make the kebab as juicy as possible, wrap each piece of liver in a fat mesh.
Для того чтоб шашлык получился максимально сочным, заверните каждый кусочек печени в жировую сетку.