Peel, wash and finely chop the onion. Separate the yolk from the white and lightly beat the yolk with milk. Preheat the oven.
Лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Отделите желток от белка и слегка взбейте желток с молоком. Духовку нагрейте.
In a preheated frying pan with oil, fry the onion until golden brown, add the minced meat and fry over medium heat for 15 minutes, stirring occasionally. Salt the filling, add coriander and stir. Cool.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте лук до золотистого цвета, добавьте фарш и обжаривайте на среднем огне в течение 15 минут, периодически помешивая. Начинку посолите, добавьте кориандр и перемешайте. Остудите.
Knead the dough by sifting both types of flour into a deep bowl and adding water and oil to it. Knead the dough until it becomes homogeneous and soft, moderately stiff. Add flour if necessary. Cover the finished dough and let it rest for 15 minutes.
Замесите тесто, просеяв оба вида муки в глубокую миску и добавив к ней воду и масло. Тесто замешивайте пока оно не станет однородным и мягким, в меру крутым. При необходимости подсыпайте муку. Готовое тесто накройте и дайте отдохнуть ему в течение 15 минут.
Roll out the settled dough into a layer half a centimeter thick and cut out circles using a mold. Place a small amount of filling in the middle of each circle and mold the dough into pie shapes, sealing the edges well.
Отстоявшееся тесто раскатайте в пласт толщиной пол сантиметра, с помощью формы вырежьте круги. На середину каждого кружка выложите небольшое количество начинки и слепите тесто в форме пирожков, хорошо защепив края.
Cover a baking tray with parchment and place the pies in it with a short distance from each other. Brush each pie with beaten yolk and egg. Bake the pies in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes. Serve the pies slightly cooled.
Противень для запекания застелите пергаментом, уложите в него пирожки с небольшим расстоянием друг от друга. Каждый пирожок смажьте взбитым желтком с яйцом. Запекайте пирожки в разогретой до 180 градусов духовке в течение 20 минут. Подавайте пирожки слега остывшими.
Prepare pies filled with eggs and onions.
Приготовьте пирожки с начинкой из яйца с луком.