Remove the langoustines from the freezer in advance if using frozen seafood. Clean the langoustines, leaving the tail, then make a small cut along it and remove the intestines. After this, rinse the seafood and pat dry with a paper towel. Wash the greens and garlic and chop finely.
Заранее достаньте лангустины из морозилки, если используйте замороженные морепродукты. Очистите лангустины, оставляя хвостик, затем вдоль него сделайте небольшой надрез и удалите кишки. После этого промойте морепродукты и промокните бумажной салфеткой. Зелень и чеснок вымойте и мелко нарежьте.
In a separate container, prepare the marinade for the langoustines. To do this, mix all the liquid ingredients: honey, soy sauce, olive oil and juice from half a lemon. Add garlic, herbs, salt, chili and ground black pepper to the container, as well as your favorite spices that you usually use for fish, and mix well.
В отдельной емкости приготовьте маринад для лангустинов. Для этого смешайте все жидкие ингредиенты: мед, соевый соус, оливковое масло и сок из половинки лимона. Добавьте в емкость чеснок, зелень, соль, чили и черный молотый перец, а также любимые специи, которые обычно используйте для рыбы, и хорошо перемешайте.
Pour the peeled langoustines with the resulting sauce. If possible, let the seafood marinate by placing it in the refrigerator for 30-40 minutes. Preheat the air fryer, place the langoustines on the grill and cook at a temperature of 200-220 °C for 10 minutes.
Очищенные лангустины залейте полученным соусом. При наличии возможности дайте морепродуктам промариноваться, для этого уберите их в холодильник на 30-40 минут. Разогрейте аэрогриль, выложите на решетку лангустины и готовьте при температуре 200-220 °C в течение 10 минут.
Place the finished lagustines on a wide plate and pour the remaining sauce on top. Serve as an appetizer or as an accompaniment to a side dish such as steamed rice.
Готовые лагустины выложите на широкую тарелку, сверху полейте остатками соуса. Подавайте в качестве закуски или дополнения к гарниру, например, отварному рису.