Wash the mushrooms and tomatoes, cut the mushrooms into slices, cut the tomatoes in half.
Грибы и помидоры помойте, грибы нарежьте ломтиками, помидоры разрежьте пополам.
Cut the bacon into pieces and fry in a preheated frying pan without oil on both sides until golden brown, place on a plate.
Нарежьте бекон на кусочки и обжарьте на разогретой сковороде без масла с двух сторон до румяной корочки, выложите на тарелку.
Add oil to the pan and fry the eggs so that the white becomes firm and the yolk remains runny, add salt and pepper.
В сковороду добавьте масла и поджарьте яйца так, чтоб белок стал плотным, а желток оставался жидким, посолите и поперчите.
In a separate frying pan with oil, fry the mushrooms and tomatoes until golden brown. Toast the bread in the toaster.
На отдельной сковороде с маслом обжарьте грибы и помидорки до золотистого цвета. Поджарьте хлеб в тостере.
Serve the fried eggs hot with vegetables, bacon, eggs and toast on a plate.
Подавайте глазунью горячей, выложив на тарелку овощи, бекон, яйца и тосты.
Serve the fried eggs with sweet milk tea.
Подайте глазунью со сладким чаем с молоком.