Wash the vegetables. Cut the zucchini into large pieces. Grate the carrots. Peel the onion and cut into small cubes.
Овощи помойте. Кабачок нарежьте крупными кусочками. Морковь натрите на терке. Лук почистите и нарежьте небольшими кубиками.
Season the chopped zucchini with salt and pepper. Stir to evenly distribute the spices. Place the frying pan on the stove, heat it up, add oil and transfer the zucchini onto it. Fry the zucchini for 4-5 minutes, stirring occasionally. Next, add onions and carrots to the zucchini and stir. Simmer over low heat, covered, for about 5-6 minutes. Add sugar, tomato paste and water to the pan. Simmer for about 3-4 minutes, also on low heat, until cooked. The dish is ready.
Нарезанные кабачки посолите и поперчите. Перемешайте для равномерного распределения специй. Сковороду поставьте на плиту разогрейте, добавьте масло и переложите на нее кабачки. Обжаривайте кабачки в течении 4-5 минут помешивая. Далее добавьте к кабачкам лук, морковь и перемешайте. Тушите на маленьком огне под крышкой около 5-6 минут. Добавьте в сковороду сахар, томатную пасту и воду. Тушите около 3-4 минут, так же на медленном огне до готовности. Блюдо готово.
Serve the finished dish sprinkled with finely chopped herbs.
Подавайте готовое блюдо посыпав его мелко нарубленной зеленью.