Prepare a frying pan for baking pancakes and a blender for beating the dough. Sift the flour.
Подготовьте сковороду для выпекания блинов, блендер для взбивания теста. Просейте муку.
Beat eggs with salt and sugar, pour in vegetable oil and milk, mix with a mixer. Add flour and mix until smooth and without lumps. Let it brew for 15 minutes.
Взбейте яйца с солью и сахаром, влейте растительное масло и молоко, перемешайте миксером. Добавьте муку и перемешивайте до однородной консистенции без комочков. Дайте настояться 15 минут.
Heat a frying pan well with vegetable oil and bake pancakes on both sides until golden brown. Grease each pancake with butter after baking.
Хорошо разогрейте сковороду с растительным маслом и выпекайте блины с обеих сторон до золотистости. Каждый блин после выпечки смажьте сливочным маслом.
For the filling, mix the ricotta with sour cream and sugar until smooth. Coat warm pancakes with filling and roll.
Для начинки смешайте рикотту со сметаной и сахаром до однородной массы. Теплые блины промажьте начинкой и сверните.
Place the pancakes on a plate, garnish with fresh berries and serve.
Выложите блины на тарелку, украсьте свежими ягодами и подавайте к столу.