Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion and potatoes, shred the cabbage.
Помойте и очистите овощи. Мелко нарежьте лук и картофель, нашинкуйте капусту.
To prepare the dough, mix the sifted flour with water and salt. It is convenient to use a fork to mix at the initial stage. Then knead the dough with your hands. Transfer the dough to a floured counter and knead until smooth.
Для приготовления теста смешайте просеянную муку с водой и солью. Для перемешивания на начальном этапе удобно использовать вилку. После замешивайте тесто руками. Переместите тесто на присыпанный мукой стол и вымешивайте до однороности.
Form the dough into a ball, place it in a deep bowl and cover with cling film. Leave in the refrigerator for an hour.
Из теста сформируйте шар, положите его в глубокую чашу и накройте пищевой пленкой. Оставьте в холодильнике на час.
To prepare the filling, combine minced meat, onions, potatoes, cabbage and tomato paste. Mix thoroughly.
Для приготовления начинки соедините фарш, лук, картофель, капусту и томатную пасту. Тщательно перемешайте.
Roll out the dough into a layer 2 mm thick and cut out circles from it. Place one tablespoon of filling in the middle of each circle. Form manti.
Раскатайте тесто в пласт толщиной 2 мм и вырежьте из него кружочки. В середину каждого кружочка выложите по одной столовой ложке начинки. Сформируйте манты.
Boil a pan of water and carefully lower the manti into it. Cook for 10 minutes.
Закипятите кастрюлю с водой и осторожно опустите в нее манты. Готовьте 10 минут.