Fry the pancakes separately. Peel and finely chop the onion. Chop the liver. Boil the eggs and peel them. Grate the eggs on a fine grater.
Отдельно пожарьте блины. Почистите и мелко нарубите лук. Нарежьте печень. Сварите яйца и почистите их. Натрите яйца на мелкой терке.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion. Then add the liver and cook with the onions for 8 minutes. Grind the liver and onions in a blender.
В сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте лук. Затем добавьте печень и готовьте с луком 8 минут. Печень с луком измельчите блендером.
Add eggs, salt and pepper to liver. Mix everything thoroughly. Place some filling on the pancake and roll it up. Fry the pancake in a frying pan with oil.
Добавьте яйца, соль и перец к печени. Все тщательно перемешайте. На блин выложите немного начинки и сверните его. Поджарьте блин на сковороде с маслом.
Serve the pancakes hot with a fresh vegetable salad.
Подавайте блины горячими с салатом из свежих овощей.