Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion and grate the carrots on a medium grater.
Овощи помойте и почистите. Лук мелко нарежьте, а морковь натрите на средней терке.
Place the vegetables in a heated frying pan with some oil and fry them lightly. Grate the cheese.
На разогретую сковороду с добавлением масло выложите овощи и слегка их обжарьте. Сыр натрите.
Place the cream, pumpkin pulp and fried vegetables in a saucepan, add salt and spices and put on fire. Once boiling, simmer the soup over low heat for 10 minutes.
Сливки, мякоть тыквы и обжаренные овощи выложите в кастрюлю, добавьте соль со специями и поставьте на огонь. После закипания варите суп на медленном огне в течение 10 минут.
Remove the soup from the heat and add the grated cheese. Blend the soup with an immersion blender until smooth.
Снимите суп с огня и добавьте натертый сыр. Взбейте суп погружным блендером до однородного состояния.
Return the pan to the stove, bring to a boil and simmer the soup for another 5 minutes.
Верните кастрюлю на плиту, доведите до кипения и варите суп еще 5 минут.
Ladle the soup into bowls, adding a few drops of pumpkin oil to each serving if desired. Sprinkle with grated cheese.
Разлейте суп по тарелкам, по желанию добавляя в каждую порцию по несколько капель тыквенного масла. Посыпьте тертым сыром.