Wash the egg. Sift the flour into a separate bowl. Grate the cheese on a coarse grater. Rinse the spinach under running water, dry and chop. Warm the oil to room temperature. Line a baking sheet with parchment paper.
Яйцо вымойте. Муку просейте в отдельную чашу. Сыр потрите на крупной терке. Шпинат промойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Масло согрейте до комнатной температуры. Противень застелите пергаментной бумагой.
In a deep bowl, mix flour, salt and sugar. Add soft butter and grind the butter and mixture into crumbs. Then beat the egg into the resulting crumbs and mix. Next add spinach, cheese and curry. Knead the dough until all ingredients are completely moistened.
В глубокой миске смешайте муку, соль и сахар. Добавьте мягкое сливочное масло и перетрите в крошку масло и смесь. Затем в полученную крошку вбейте яйцо и перемешайте. Далее добавьте шпинат, сыр и карри. Вымешивайте тесто до полного увлажнения всех ингредиентов.
Leave the finished dough to rest for 10 minutes, covering it with cling film. Then divide the dough into equal pieces. Roll into round balls and dip each ball in sesame seeds. Place the balls on a baking sheet. Bake in the oven at 180 degrees for 20 minutes.
Готовое тесто оставьте полежать в течение 10 минут, накрыв его пищевой пленкой. Затем разделите тесто на одинаковые кусочки. Скатайте круглые шарики и обмакните каждый шарик в кунжутные семечки. Выложите шарики на противень. Выпекайте в духовке при 180 градусах в течение 20 минут.
Serve along with hot coffee.
Подавайте к столу вместе с горячим кофе.