Wash and peel all vegetables. Chop the cabbage, cut the potatoes and zucchini into cubes, the onion into half rings, the carrots and tomatoes into slices.
Все овощи помойте и почистите. Капусту нашинкуйте, картофель и кабачок нарежьте кубиками, лук полукольцами, морковь и помидор — кружочками.
Pour olive oil into the pressure cooker and layer the vegetables. Season each layer with salt and pepper, set to “vegetables” mode and simmer for 10-15 minutes. Turn off the pressure cooker and let sit for another 5 minutes.
Налейте в скороварку оливковое масло и положите овощи слоями. Каждый слой посолите, поперчите, поставьте режим «овощи» и тушите 10-15 минут. Выключите скороварку и дайте настояться еще 5 минут.
Carefully place the sautéed vegetables on plates, sprinkle with fresh herbs and serve hot.
Соте из овощей аккуратно выложите на тарелки, посыпьте свежей зеленью и подавайте к столу горячим.