Peel the onion and cut into half rings. Sauté the onion until lightly caramelized, 3 minutes. Wash the pear and cut into thin slices. Simmer the pear in the pan for 1 minute. Wash the liver, dry with paper towels and divide into parts. Chop the walnuts and lightly dry them in a dry frying pan.
Лук очистите от шелухи и порежьте полукольцами. Обжарьте лук до легкой карамелизации в течение 3 минут. Грушу помойте и порежьте тонкими дольками. Припустите грушу в сковороде в течение 1 минуты. Печень помойте, обсушите бумажными полотенцами разделите на доли. Грецкие орехи измельчите и слегка подсушите на сухой сковороде.
Lightly salt and pepper the liver and quickly fry on both sides in vegetable oil for 5 minutes. Cool the finished liver. Place onion, pear and liver in a deep salad bowl. Sprinkle prepared walnuts on top.
Слегка посолите и поперчите печень и быстро обжарьте с двух сторон на растительном масле течение 5 минут. Готовую печень остудите. В глубокий салатник уложите послойно лук, грушу и печень. Сверху посыпьте подготовленными грецкими орехами.
For the dressing, mix white wine vinegar with salt. Then add mustard and honey and whisk the resulting mass with a whisk until smooth. Gradually pour in the olive oil, whisking constantly until emulsified. Season with ground black pepper and dried basil.
Для заправки смешайте белый винный уксус с солью. Затем добавьте горчицу с медом и взбейте полученную массу венчиком до однородного состояния. Постепенно влейте оливковое масло, постоянно взбивая венчиком до состояния эмульсии. Приправьте черным молотым перцем и сушеным базиликом.
Before serving, season the salad with mustard sauce and garnish with pear slices.
Перед подачей заправьте салат горчичным соусом и украсьте дольками груши.