Remove the meat from the leg and grind it in a meat grinder.
С окорочка снимите мясо и перекрутите его в мясорубке.
Boil the rice in salted water. Salt, season and pepper the finished minced chicken. Stir. Place the minced meat in a heated frying pan and fry, adding a little grated cheese during the process. Stir and cool.
Отварите рис в подсоленной воде. Готовый куриный фарш посолите, приправьте и поперчите. Перемешайте. Фарш выложите на разогретую сковородку и обжарьте, в процессе добавьте немного тертого сыра. Перемешайте и остудите.
Take about 2 tbsp. rice and form it into a ball, making a depression in the center. Place the filling there. Roll the ball back so that the filling is inside, dip it in the egg, then roll in breadcrumbs. Do this with all the rice you have. Fry the formed balls in a large amount of hot vegetable oil.
Возьмите около 2 ст.л. риса и сформируйте из него шарик, сделайте в центре углубление. Выложите туда начинку. Скатайте шарик обратно, чтобы начинка оказалась внутри, обмакните его в яйцо, затем обваляйте в панировочных сухарях. Так сделайте со всем имеющимся рисом. Сформированные шарики обжарьте в большом количестве горячего растительного масла.
Serve the finished balls with sauce and pickles.
Готовые шарики подавайте с соусом и соленьями.