Finely chop the ginger, wash and dry the ginger legs. Cut the onion and cucumber into strips. Boil the water.
Нарежьте мелко имбирь, промойте и просушите окорочка. Зелень лука и огурец нарежьте соломкой. Вскипятите воду.
Mix soy sauce, wine, spice mixture, and powdered sugar. Marinate chicken legs in this mixture. Place in the refrigerator overnight. Fry them until cooked, remove and finely chop the meat.
Смешайте соевый соус, вино, смесь специй, и сахарную пудру. Замаринуйте в этой смеси куриные окорочка. Поставьте на ночь в холодильник. Обжарьте их до готовности, снимите и мелко нарежьте мясо.
In a bowl, mix rice flour, salt, boiling water and egg. Mix well with a whisk, add mineral water and sesame oil. Mix everything well until a homogeneous pancake mixture is formed.
В миске смешайте рисовую муку, соль, кипяток и яйцо. Хорошо перемешайте венчиком, добавьте минеральную воду и кунжутное масло. Все хорошо перемешайте до образования однородной блинной смеси.
In a frying pan hot with oil, fry the rice pancakes until cooked on both sides. Leave them until they cool completely.
На раскаленной с маслом сковороде обжарьте рисовые блины до готовности с обеих сторон. Оставьте их до полного остывания.
Place a little chicken meat, a few strips of cucumber and onion on each pancake. Roll the pancake into a tube.
На каждый блинчик выложите немного куриного мяса, несколько полосочек огурца и лука. Свертите блинчик в трубочку.
Ready-made pancakes go well with sweet soy sauce.
Готовые блинчики отлично сочетаются со сладким соевым соусом.