Peel the pumpkin, onion and cut into small cubes. Prepare cling film.
Очистите тыкву, лук и нарежьте мелкими кубиками. Подготовьте пищевую пленку.
Prepare the dough: sift the flour into a deep bowl, add water and salt. Knead the dough first with a fork, then with your hands. Transfer it to a table sprinkled with flour and knead until smooth.
Приготовьте тесто: в глубокую миску просейте муку, добавьте воду и соль. Замешивайте тесто сначала вилкой, затем руками. Переложите его на стол, присыпанный мукой, и вымешивайте до однородности.
Roll the dough into a ball, place in a bowl, cover with cling film and place in the refrigerator for 60 minutes.
Скатайте тесто в шар, переложите в миску, затяните ее пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 60 минут.
Prepare the filling: fry the onion in a frying pan with heated vegetable oil over medium heat for 3 minutes. Add pumpkin, salt and fry until done.
Приготовьте начинку: на сковороде с разогретым растительным маслом на среднем огне обжаривайте лук в течение 3 минут. Добавьте тыкву, посолите и жарьте до готовности.
Roll the prepared dough into a sausage and cut into equal parts. Roll them into flat cakes 2 mm thick. Place 1 tbsp in the middle of each cake. l. fillings and form manti.
Подготовленное тесто скатайте колбаской и нарежьте равными частями. Раскатайте их в лепешки толщиной по 2 мм. В середину каждой лепешки выложите по 1 ст. л. начинки и сформируйте манты.
Place the manti in boiling salted water and cook for about 10 minutes.
Отправьте манты в кипящую подсоленную воду и варите около 10 минут.