Recipes / Fluffy brown rice in the slow cooker Рассыпчатый коричневый рис в мультиварке
Brown rice is healthy, nutritious and delicious, and the slow cooker makes the cooking process so much easier. Rinse the rice thoroughly, add carrots, onions, garlic, chili peppers, salt and spices, and then set the “Buckwheat” mode. To make the cereal even more tender, when cooking, use broth from meat or vegetables rather than water.
Коричневый рис полезен, сыт и вкусен, а мультиварка заметно облегчает процесс приготовления. Тщательно промойте крупу, добавьте морковь, лук, чеснок, перец чили, соль и специи, после чего выберите режим «Гречка». Чтобы крупа вышла ещё нежнее, во время варки используйте не воду, а бульон — мясной или овощной.
Steps / Шаги:
Rinse the rice thoroughly. Chop the peeled onion and pepper. Grate the peeled carrots and garlic on a fine grater.
Рис тщательно промойте. Очищенный лук и перец измельчите. Очищенную морковь и чеснок натрите на мелкой терке.
Transfer the vegetables to the slow cooker. Turn on the "Baking" mode. Warm vegetables for 5 minutes. Add rice, salt, spices and water. Select the “Buckwheat” mode. Once cooked, divide the rice into bowls.
Переложите овощи в мультиварку. Включите режим «Выпечка». Прогрейте овощи 5 минут. Всыпьте туда рис, соль, специи и влейте воду. Выберите режим «Гречка». После приготовления разложите рис по тарелкам.
Serve the dish as a side dish or as an independent dish with herbs.
Подавайте блюдо как гарнир или как самостоятельное блюдо с зеленью.