Prepare all the ingredients in the required quantity, boil the shrimp with dill and spices to taste, cool. Rinse the champignons under cold water.
Подготовьте все ингредиенты в требуемом количестве, креветки отварите с укропом и специями по вкусу, остудите. Шампиньоны промойте под холодной водой.
Cut the champignons into strips and place in a frying pan, add green beans and a couple of tablespoons of vegetable oil. Fry vegetables for 5 minutes.
Нарежьте шампиньоны полосками и переложите в сковороду, добавьте стручковую фасоль и пару ложек растительного масла. Овощи жарьте 5 минут.
Cool the prepared vegetables and transfer them to a salad bowl. Peel the shrimp and add to the salad. Cut the cucumber into strips and add to the other ingredients.
Готовые овощи остудите и переложите в салатник. Очистите креветки и добавьте в салат. Нарежьте полосками огурец и добавьте к другим ингредиентам.
Season the salad with vegetable oil and soy sauce, add dry garlic and spices. Mix everything.
Заправьте салат растительным маслом и соевым соусом, добавьте сухой чеснок и специи. Все перемешайте.
Garnish the finished salad with slices of champignons and sprigs of dill.
Украсьте готовый салат ломтиками шампиньонов и веточками укропа.