Prepare all ingredients in required quantities. Wash the lettuce leaves under the tap and tear them into pieces. Remove the shell from the shrimp.
Приготовьте все ингредиенты в требуемом количестве. Салатные листья помойте под краном и порвите их на кусочки. С креветок снимите панцирь.
Pour oil into a heated frying pan and add finely chopped garlic. Place the shrimp in the pan and fry for 2 minutes.
На разогретую сковороду налейте масло и добавьте мелко нарезанный чеснок. Выложите креветки в сковородку и обжаривайте 2 минуты.
Place lettuce leaves on a flat plate. Place olives and cooked shrimp on top. Drizzle the salad with the garlic oil. Sprinkle the finished dish with grated cheese and soy sauce.
Листья салата выложите на плоскую тарелку. Сверху положите оливки и готовые креветки. Полейте салат маслом с чесноком. Посыпьте готовое блюдо тертым сыром и полейте соевым соусом.
Serve the finished salad on a large platter, sprinkle with pine nuts and garnish with cherry tomatoes.
Готовый салат подавать на большом блюде, посыпав кедровыми орешками и украсив помидорками черри.