Wash the zucchini and peel them. Sift the flour.
Вымойте кабачки и почистите их от кожуры. Просейте муку.
Cut the zucchini and grind them in a blender. Mix chopped zucchini with eggs, salt and vegetable oil.
Нарежьте кабачки и измельчите их блендером. Смешайте измельченные кабачки с яйцами, солью и растительным малом.
Pour milk into a deep bowl and add sifted flour, mix thoroughly with a whisk. Add the zucchini mixture and mix everything again.
В глубокую посуду влейте молоко и насыпьте просеянную муку, тщательно перемешайте венчиком. Добавьте кабачковую массу и все перемешайте еще раз.
Grease the pan with oil. Fry pancakes over low heat.
Смажьте маслом сковороду. Жарьте блины на маленьком огне.
Place the finished pancakes on a plate, garnishing with fresh parsley. Serve sour cream separately with pancakes.
Выложите готовые блины на тарелку, украсив свежей петрушкой. Отдельно к блинам подайте сметану.