Peel the potatoes and onions. Cut the vegetables into small cubes. Finely chop the cabbage.
Очистите картофель и лук. Нарежьте овощи мелкими кубиками. Мелко нашинкуйте капусту.
Pour the sifted flour with water and add salt. Mix the dough first with a fork and then with your hands. Dust the counter with flour and turn the dough out. Knead the dough until smooth.
Просеянную муку залейте водой и добавьте соль. Перемешайте тесто сначала с помощью вилки, а потом руками. Присыпьте стол мукой и переложите тесто. Месите тесто до однородности.
Form the dough into a ball and place it in a bowl. Cover with cling film and refrigerate for an hour.
Сформируйте из теста шар и поместите его в миску. Затяните пищевой пленкой и поставьте в холодильник на час.
For the filling, mix the minced meat with onions, potatoes and cabbage. Add tomato sauce and mix well.
Для начинки смешайте фарш с луком, картофелем и капустой. Добавьте томатный соус и хорошо перемешайте.
Form the dough into a sausage and divide it into equal parts. Roll out the dough thinly (about 2 mm thick). Place a tablespoon of filling in the center of each tortilla. Make manta rays.
Сформируйте из теста колбаску и разделите ее на одинаковые части. Тонко раскатайте тесто (около 2 мм толщиной). Выложите по столовой ложке начинки в серединку каждой лепешки. Слепите манты.
Cook the manti in boiling water for about 10 minutes.
Варите манты в кипящей воде около 10 минут.