Sift the flour through a sieve and heat the milk to room temperature.
Просейте муку через сито, молоко нагрейте до комнатной температуры.
In a blender bowl, combine spinach, egg, salt, sugar and vanilla. Beat thoroughly until a homogeneous green mass is obtained. Add flour and milk, beat everything again. Let the pancake mixture sit for 15 minutes.
В чаше блендера смешайте шпинат, яйцо, соль, сахар и ванилин. Взбивайте тщательно до получения однородной зеленой массы. Добавьте муку и молоко, еще раз все взбейте. Оставьте блинную смесь на 15 минут.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the pancakes on both sides until cooked.
Раскалите на сковороде растительное масло, обжарьте блины с двух сторон до готовности.
To make the pancakes softer, wrap them in cling film for 60 minutes.
Чтобы блины были мягче, оберните их пищевой пленкой на 60 минут.