Peel the onions and chop finely. Wash the carrots and bell peppers, peel them, cut the peppers into cubes, grate the carrots. Measure out all the necessary ingredients.
Репчатый лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Морковь и болгарский перец помойте, почистите, перец нарежьте кубиками, морковь натрите на терке. Отмерьте все необходимые ингредиенты.
Heat a frying pan with vegetable oil and lightly fry the spices. Next, add onions, carrots, bell peppers and simmer until soft.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и слегка обжарьте специи. Далее добавьте лук, морковь, болгарский перец и протушите до мягкости.
Add lentils to the vegetables, add water, salt and bring to a boil. Cover with a lid and simmer over low heat for 15 minutes until the lentils are soft.
Засыпьте к овощам чечевицу, добавьте воды, посолите и доведите до кипения. Накройте крышкой и тушите на маленьком огне 15 минут до мягкости чечевицы.
Place the lentils on plates and sprinkle with fresh herbs, serve hot.
Выложите чечевицу на тарелки и посыпьте свежей зеленью, подавайте к столу горячей.