Sort the rice, rinse under running water and soak for 2 hours. After this time, discard the rice in a colander and allow the excess liquid to drain. Cut the meat into very small pieces. Cut the lard very finely. Cut the liver into slices and place in boiling water for 5-7 seconds. After this, chop the liver very finely. Wash the greens, dry and chop. Bring the water to a boil.
Рис переберите, промойте под проточной водой и замочите на 2 часа. По истечение этого времени рис отбросьте на дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости. Мясо порежьте очень мелкими кусочками. Сало порежьте очень мелко. Печенку порежьте на ломтики и пустите в кипящую воду на 5-7 секунд. После этого измельчите печень очень мелко. Зелень промойте, обсушите и измельчите. Воду доведите до кипения.
Pour olive oil into a well-heated cauldron and heat it. Place the meat into the hot oil and stir quickly and thoroughly. When the meat turns white, place the liver in the cauldron and stir quickly. As soon as a delicious smell from the liver appears, add chopped lard.
В хорошо разогретый казан налейте оливковое масло и раскалите его. В раскаленное масло опустите мясо и быстро и тщательно перемешивайте. Когда мясо побелеет, опустите в казан печенку и быстро перемешайте. Как только появился вкусный запах от печени, добавьте измельченное сало.
Fry the meat with liver and lard for 3 minutes, stirring vigorously. Then put the greens into the cauldron. When the greens darken, pour boiling water (1.5 l) and reduce heat. After 15 minutes, add ground black pepper and salt to the cauldron.
Обжаривайте мясо с печенью и салом в течение 3 минут, интенсивно помешивая. Затем опустите в казан зелень. Когда зелень потемнеет, залейте кипятком (1,5 л) и убавьте огонь. Через 15 минут всыпьте в казан перец черный молотый и посолите.
Add 1 spoon of oil and onion to the rice. Mix everything well. Place the rice in the cauldron and distribute evenly over the entire surface. Carefully pour in the remaining boiling water through a slotted spoon. Increase the heat to maximum. It should boil evenly over the entire surface. Cook until the water has evaporated and the rice is cooked. Once cooking is complete, stir, cover tightly and leave for 20 minutes.
В рис добавьте 1 ложку масла и лук. Все хорошо перемешайте. Поместите рис в казан, равномерно распределите по всей поверхности. Аккуратно через шумовку влейте оставшийся кипяток. Огонь увеличьте до максимальных значений. Кипеть должно равномерно по всей поверхности. Готовьте до выпаривания воды и готовности риса. По окончании приготовления перемешайте, плотно накройте крышкой и оставьте на 20 минут.
Serve hot, garnished with fresh herbs.
Подавать к столу в горячем виде, украсив свежей зеленью.