Wash the carrots and boil in their skins until tender for 20 minutes. Cool and peel and chop. Peel the leek and cut into large rings. Boil the eggs hard, peel and chop. Drain the liquid from the sturgeon liver and mash with a fork. Grate the cheese on a coarse grater. Rinse the greens with water, dry and chop.
Морковь помойте и отварите в кожуре до готовности в течение 20 минут. Остудите и очистите от кожуры и измельчите. Лук-порей очистите и порежьте крупными кольцами. Яйца сварите вкрутую, очистите от скорлупы и измельчите. С печени осетра слейте жидкость и разомните вилкой. Сыр натрите на крупной терке. Зелень промойте водой, обсушите и измельчите.
Place mashed sturgeon liver in a salad bowl. Add chopped eggs, carrots, leeks and cheese. Stir lightly. Add salt to taste and season with mayonnaise.
Поместите в салатник размятую печень осетра. Добавьте измельченные яйца, морковь, лук-порей и сыр. Слегка перемешайте. Посолите по вкусу и заправьте майонезом.
Serve chilled, place the salad in tartlets and garnish with sprigs of herbs on top.
Подавайте к столу в охлажденном виде, разложите салат в тарталетки и украсьте сверху веточками зелени.