Beurre fondue sauce is a product that is easy to make and has a viscous consistency. To give it a special taste, you can also add cheese, mustard, mayonnaise, various herbs and spices, mushrooms and garlic. In addition to meat or fish dishes, the sauce is ideal for appetizers, croutons and sandwiches.
Соус к бер-фондю легко приготовить и он отличается тягучей текстурой. Чтобы подчеркнуть его вкус, к нему можно добавить сыр, горчицу, майонез, разнообразные пряности и специи, а также грибы и чеснок. Кроме мясных и рыбных блюд, этот соус прекрасно дополняет закуски, гренки и бутерброды.
Steps / Шаги:
Cut the butter into cubes.
Нарежьте масло на кубики.
Boil the water. Remove from heat and add butter. Pour in lemon juice. Mix well with a whisk until smooth.
Вскипятите воду. Снимите с огня и добавьте масло. Влейте лимонный сок. Хорошо перемешайте венчиком до однородности.
Serve the sauce with fish and meat.
Соус подавайте к рыбе и мясу.