Boil the meat until soft. Cut the onion into cubes and grate the cucumbers. Grind carrots and boiled pork through a meat grinder.
Отварите мясо до мягкости. Нарежьте лук кубиками, а огурцы натрите на терке. Перекрутите через мясорубку морковь и отварную свинину.
Heat 2 tbsp in a frying pan. vegetable oil. Fry the onion until golden brown, pour in the broth, mix with the twisted meat and carrots. Add cucumbers, salt and pepper there, mix well, simmer for 10 minutes.
Раскалите на сковороде 2 ст.л. растительного масла. Лук обжарьте до золотистого цвета, влейте бульон, смешайте с перекрученным мясом и морковью. Туда же добавьте огурцы, соль и перец, хорошо перемешайте, тушите 10 минут.
In a separate bowl, mix flour, milk, sugar, a pinch of salt and egg. Beat the mixture with a mixer until a homogeneous mass is formed. Let the pancake mixture sit for 10 minutes.
В отдельной миске смешайте муку, молоко, сахар, щепотку соли и яйцо. Взбейте миксером смесь до образования однородной массы. Оставьте блинную смесь на 10 минут.
Heat a frying pan, grease with oil. Fry the pancakes on both sides until cooked. Leave the pancakes to cool completely. Fill the cooled pancakes with boiled pork and vegetables, wrapping the pancakes tightly in rolls.
Раскалите сковороду, смажьте маслом. Обжарьте блины с двух сторон до готовности. Оставьте блины до полного остывания. Начините остывшие блины отварной свининой с овощами, плотно заворачивая блины в рулетики.
Serve pancakes with sour cream and garlic sauce.
Подавайте блины со сметанно-чесночным соусом.