Rinse the liver under running water, dry with a paper towel and remove excess films and bile ducts. Peel the onion and cut into half rings. Peel the garlic and pass through a press. Peel the pumpkin and cut into cubes.
Печень промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем и удалите лишние пленки и желчные протоки. Лук очистите от шелухи и порежьте полукольцами. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Тыкву очистите от кожуры и нарежьте кубиками.
Place onion and 10 ml of vegetable oil in a frying pan. Fry the onion over medium heat for 4 minutes. Then add pumpkin and chopped garlic to it. Continue cooking over medium heat for about 8-10 minutes until the squash is cooked through.
Поместите в сковороду лук и 10 мл растительного масла. Обжарьте лук на среднем огне в течение 4 минут. Затем добавьте к нему тыкву и измельченный чеснок. Продолжайте готовить на среднем огне примерно 8-10 минут до готовности тыквы.
Roll the liver in flour and fry in oil on both sides for 7-8 minutes. Rotate on both sides. Add onion and pumpkin to the finished liver. Salt and pepper to taste. Add paprika to the resulting mixture and cover with a lid. Continue to simmer the liver over low heat for 5 minutes.
Печень обваляйте в муке и обжарьте в масле с двух сторон в течение 7-8 минут. Поворачивайте на обе стороны. К готовой печени добавьте лук с тыквой. Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте к полученной массе паприку и накройте крышкой. Продолжайте тушить печень на медленном огне в течение 5 минут.
Serve hot, garnished with chopped herbs.
Подавайте к столу в горячем виде, украсив рубленной зеленью.