Rinse the liver, dry with a paper towel and remove excess films. Cut into large pieces. Peel the onion and cut into half rings. Rinse the greens under running water, dry and chop.
Печень промойте, обсушите бумажным полотенцем и удалите лишние пленки. Порежьте крупными кусочками. Лук очистите от шелухи и порежьте полукольцами. Зелень промойте под проточной водой, обсушите и измельчите.
Pour oil into a frying pan and add the liver there. Fry over medium heat on both sides for 5 minutes. Then add salt and pepper to taste. Add onion to the fried liver. Continue cooking over low heat for 25 minutes. 5 minutes before readiness, add sour cream and tomato paste. Add sugar and mix well. Leave to stand covered for 15 minutes.
На сковороду налейте масло и отправьте туда печень. Обжарьте на среднем огне с двух сторон в течение 5 минут. Затем посолите и поперчите по вкусу. К обжаренной печени выложите лук. Продолжайте готовить на медленном огне в течение 25 минут. За 5 минут до готовности добавьте сметану и томатную пасту. Всыпьте сахар и хорошо перемешайте. Оставьте постоять под крышкой в течение 15 минут.
Serve warm with any side dish. When serving, garnish with herbs.
Подавайте в теплом виде с любым гарниром. При подаче украсьте зеленью.