Wash the vegetables. Remove the seeds and stem from the pepper. Cut the tofu into small cubes.
Помойте овощи. Удалите у перца семена и плодоножку. Тофу нарежьте кубиками небольшого размера.
Add soy sauce to the tofu, stir and leave to soak for 5-10 minutes. Heat a frying pan with some oil and fry the garlic for a few minutes until slightly fragrant, then remove the garlic and discard.
Добавьте к тофу соевый соус, перемешайте и оставьте его пропитаться на 5-10 минут. Разогрейте сковороду с добавлением масла и обжарьте чеснок в течение нескольких минут до появления легкого аромата, затем достаньте чеснок и выбросите.
Place tofu in a frying pan with garlic oil and fry until golden brown. Then transfer it to a plate and instead fry the chopped peppers and beans for 2-3 minutes. The dish is ready.
На сковороду с чесночным маслом выложите тофу и обжарьте его до румяной корочки. Затем переложите его в тарелку и вместо него обжарьте нарезанный перец и фасоль в течении 2-3 минут. Блюдо готово.
Place the fried vegetables on a plate first, then the tofu and sprinkle with sesame seeds.
Выложите в тарелку сначала обжаренные овощи, затем тофу и посыпьте кунжутом.