Rinse the chicken hearts under running water and remove the transparent film. Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion and grate the carrots.
Куриные сердечки промыть под проточной водой и удалить прозрачную пленку. Овощи помыть и почистить. Лук мелко нарезать, а морковь натереть на терке.
Fry the hearts in a frying pan with vegetable oil for 5-7 minutes.
Обжаривайте сердечки на сковороде с добавлением растительного масла в течении 5-7 минут.
After the hearts have browned, add onions, carrots, salt, pepper, curry and continue cooking over medium heat for another 7-8 minutes. The dish is ready.
После того как сердечки подрумянились, добавьте к ним лук с морковью, соль, перец, карри и продолжайте готовить на среднем огне ещё 7-8 минут. Блюдо готово.
Place the finished dish on a plate and serve with any side dish and fresh herbs.
Выложите готовое блюдо на тарелку и подавайте с любым гарниром и свежей зеленью.