The ice cream filling is the main highlight of this delicacy. It can use anything that suits your personal preferences: cookies, berries, fruits, chocolate, raisins, syrups, jams, nuts and many other additives. Thai ice cream is the best choice for those with a sweet tooth. It is natural and varied, refreshing and hits the spot.
Начинка для мороженого — главная изюминка этого лакомства. В качестве неё можно использовать все, что нравится вам по вкусу: печенье, ягоды, фрукты, шоколад, изюм, сиропы, джемы, орехи и множество других добавок. Тайское мороженое — отличный выбор для сладкоежек. Оно натуральное и разнообразное, освежает и нравится каждому.
Steps / Шаги:
Grind the flakes. Prepare the remaining products for use.
Хлопья измельчите. Подготовьте остальные продукты к использованию.
Form ice cream into balls and roll them in corn crumbs. Place the balls in the freezer for 60 minutes. Heat oil in a frying pan. Place the balls there for 3 seconds, then put them back in the refrigerator for 30 minutes.
Из мороженого слепите шарики и обваляйте их в кукурузных крошках. Шарики уберите на 60 минут в морозильник. Разогрейте в сковороде масло. Выложите туда шарики на 3 секунды, после чего снова отправьте в холодильник на 30 минут.
Garnish the dish with mint and serve.
Украсьте блюдо мятой и подавайте на стол.