Sift the flour through a sieve.
Просейте муку через сито.
In a deep bowl, combine 200 ml of water with yeast and sugar. Stir and let stand for 10-15 minutes.
В глубокой миске соедините 200 мл воды с дрожжами и сахаром. Перемешайте и дайте постоять 10-15 минут.
Mix flour with vegetable oil and salt. Then add the yeast mixture and the remaining mineral water.
Смешайте муку с растительным маслом и соль. Затем добавьте смесь с дрожжами и оставшуюся минеральную воду.
Knead the elastic dough and leave it in a warm place for 60 minutes.
Замесите эластичное тесто и оставьте его в теплом месте на 60 минут.
Use the resulting dough to make tender pies with filling, crispy ciabatta or homemade pizza.
Приготовьте из полученного теста нежные пирожки с начинкой, хрустящую чиабатту или домашнюю пиццу.