Clean and gut the fish, rinse.
Очистите и выпотрошите рыбу, промойте.
Rub the cleaned fish with a mixture of olive oil, balsamic vinegar, salt, black pepper and Provençal herbs. Remove a few green leaves from the leek and pour boiling water over them to soften them. Cut the white part of the onion into small rings and place them on the bottom of a baking sheet. Also put sprigs of rosemary and thyme, as well as a few slices of lemon, in the baking tray.
Очищенную рыбу натрите смесью из оливкового масла, бальзамического уксуса, соли, черного перца и прованских трав. Снимите с порея несколько зеленых листьев и обдайте их кипятком, чтобы они стали мягкими. Белую часть лука порезать небольшими кольцами, выложить их на дно противеня. Так же в противень положите веточки розмарина и тимьяна, а так же несколько кусочков лимона.
Cut the lemon into thin slices and finely chop the olives. Stuff the fish with these ingredients, also add a sprig of thyme and rosemary. Then place 1-2 sprigs of thyme and rosemary on the fish, wrap in 1-2 leek leaves.
Порежьте лимон тонкими кружочками и мелко нарубите оливки. Данными ингредиентами нафаршируйте рыбу, так же вложите веточку тимьяна и розмарина. Затем на рыбу выложите 1-2 веточки тимьяна и розмарина, заверните в 1-2 листа порея.
Place the fish on a baking sheet, sprinkle with olive oil, a few drops of balsamic and bake in the oven at 190-200 degrees for 20 minutes.
Переложите рыбу на противень сбрызните оливковым маслом, несколькими каплями бальзамика и запекайте в духовке при температуре 190-200 градусов в течении 20 минут.
Serve the fish hot with a drizzle of olive oil.
Подавайте рыбу горячей сбрызнув оливковым маслом.