Boil shrimp in salted water and cool. Clean carefully. Remove the skin from the pumpkin.
Сварите креветки в подсоленной воде, остудите. Осторожно почистите. С тыквы удалите кожуру.
Chop the garlic. Cut the peeled pumpkin into small cubes and fry with garlic in a preheated frying pan with vegetable oil for 15 minutes. Season with salt, pepper, rosemary and simmer for another 5 minutes. Then fry the shrimp for 3 minutes.
Чеснок измельчите. Очищенную от кожуры тыкву нарежьте небольшими кубиками и обжаривайте с чесноком на разогретой сковороде с растительным маслом 15 минут. Посолите, поперчите, добавьте розмарин и тушите еще 5 минут. Затем обжарьте креветки 3 минуты.
Puree the pumpkin in a blender until it reaches a puree consistency. Cut the baguette lengthwise and spread the resulting puree on both sides. Place shrimp on top.
Пробейте тыкву в блендере до консистенции пюре. Разрежьте багет вдоль и намажьте обе части полученным пюре. Выложите креветки сверху.
Serve bruschetta with herbs and cherry tomatoes.
Подавайте брускетты с зеленью и помидорками черри.