Sift the flour.
Просейте муку.
Break the eggs into a bowl, add salt, powdered sugar and beat with a whisk. Add fermented baked milk and soda, mix thoroughly.
Разбейте в миску яйца, добавьте соль, сахарную пудру и взбейте с помощью венчика. Добавьте ряженку и соду, тщательно перемешайте.
Add flour to the bowl. Mix well so that there are no lumps. Pour in vegetable oil and warm milk, stir the whole mass and leave to stand for 15 minutes.
Муку добавьте в миску. Хорошо перемешайте, чтобы не было комочков. Влейте растительное масло и теплое молоко, всю массу размешайте и оставьте постоять 15 минут.
Grease a heated frying pan with vegetable oil. Using a ladle, pour some batter into the pan. If holes form on the baking pancake, turn it over. Fry pancakes using all the dough this way.
Смажьте разогретую сковороду растительным маслом. Половником налейте немного теста в сковороду. При образовании дырочек на выпекаемом блине переворачивайте. Таким способом пожарьте блины из всего теста.
Place the finished pancakes in a heap on a plate and decorate with a piece of butter on top. Serve with caviar, sour cream or jam.
Готовые блины сложите горочкой на блюде и украсьте сверху кусочком сливочного масла. Подавайте с икрой, сметаной или джемом.