Boil the water. Heat kefir with sugar until the whey separates.
Вскипятите воду. Подогрейте кефир с сахаром до отделения сыворотки.
Add eggs to kefir, mix. Add flour, mix well with a whisk until a homogeneous mass is formed and the flour is completely dissolved.
Добавьте яйца к кефиру, перемешайте. Добавьте муку, хорошо перемешайте венчиком до образования однородной массы и полного растворения муки.
Add soda to boiling water and stir. Pour boiling water into the dough, add salt. Mix everything well again.
В кипяток добавьте соду, размешайте. Вылейте кипяток в тесто, добавьте соль. Еще раз все хорошо перемешайте.
Heat a frying pan with oil, fry each pancake on both sides until cooked. Grease each pancake with butter.
Разогрейте сковороду с маслом, обжаривайте каждый блинчик с двух сторон до готовности. Каждый блин смажьте сливочным маслом.
Cover the finished pancakes on a plate, put them in a bag and wrap them in a towel for 30-40 minutes to make them more tender.
Готовые блины на тарелке накройте крышкой, уберите в пакет и оберните полотенцем на 30-40 минут, чтобы они получились более нежными.