Thaw the dough and preheat the oven to 180°C. Peel the apples and cut them into cubes. Line a baking sheet with parchment.
Разморозьте тесто и разогрейте духовку до 180°C. Очистите яблоки и нарежьте их кубиками. Застелите противень пергаментом.
Melt butter and sugar in a preheated frying pan. Add the chopped apples and simmer over medium heat until the juice evaporates and the apples are soft.
На разогретой сковороде растопите сливочное масло с сахаром. Всыпьте нарезанные яблоки и тушите на среднем огне до испарения сока и мягкости яблок.
Roll out the dough into a layer about 4 mm thick and cut into squares of the same size.
Раскатайте тесто в пласт толщиной около 4 мм и нарежьте на квадраты одинакового размера.
Make small cuts on one side of the squares, place apples on the other and seal the edges of the dough tightly.
На одной стороне квадратов сделайте небольшие надрезы, на другую выложите яблоки и плотно скрепите края теста.
Place the puff pastries on a baking sheet, brush with yolk and bake for 20 minutes.
Выложите слойки на противень, смажьте желтком и выпекайте в течение 20 минут.