Boil the dumplings in salted water for 2 minutes. Rinse the liver, dry with a paper towel and cut as for beef stroganoff. Peel the onion, chop and fry until golden brown. Boil the broth. Mix sour cream with tomato paste and add a little broth.
Пельмени проварите в подсоленной воде в течение 2-х минут. Печень промойте, обсушите бумажным полотенцем и порежьте как для бефстроганов. Лук очистите от шелухи, измельчите и обжарьте до золотистого цвета. Бульон вскипятите. Сметану смешайте с томатной пастой и добавьте немного бульона.
Place butter in a baking dish. Add the liver to the onion fry, add salt to taste and quickly fry over high heat, stirring constantly. Place in layers in a baking dish, starting with the dumplings. Pour the sauce over everything, add broth and place in a hot oven for 20 minutes.
В форму для запекания поместите сливочное масло. К луковой зажарке добавьте печень, посолите по вкусу и быстро обжарьте на большом огне, постоянно помешивая. Выложите послойно в форму для запекания, начиная с пельменей. Полейте все соусом, залейте бульоном и поставить в горячую духовку на 20 минут.
Serve hot, garnished with chopped herbs on top.
Подавать в горячем виде, сверху украсив рубленной зеленью.