Heat the frying pan, sift the flour, heat the yogurt to room temperature.
Разогрейте сковороду, просейте муку, простоквашу нагрейте до комнатной температуры.
Grind the egg with sugar and 3 tbsp. vegetable oil. Beat the mixture with a mixer until foam forms and a homogeneous consistency is obtained.
Разотрите яйцо с сахаром и 3 ст.л. растительного масла. Взбейте массу миксером до образования пенки и получения однородной консистенции.
Gradually add flour, baking powder, salt to the resulting mixture, pour in yogurt. Beat the mixture with a mixer until you obtain a homogeneous consistency without lumps.
В полученную смесь постепенно добавьте муку, разрыхлитель, соль, влейте простоквашу. Взбивайте массу миксером до получения однородной консистенции без комочков.
In a frying pan heated with oil, fry the pancakes on both sides until cooked.
На разогретой с маслом сковороде обжарьте блинчики с двух сторон до готовности.
Grease each prepared pancake with butter and sprinkle with a little sugar.
Каждый готовый блинчик смажьте сливочным маслом и немного присыпьте сахаром.